www.hikikomori.eu
Adidas,Nike,Reebok,Salomon,Timberland,Asics
0
 
<

Cblack/Cblack/Utiblk Adidas Herre Ace 17+ Purecontrol Fg/Ag Magnetic Storm Fodboldstøvler Med Sok i Danmark

1,198.43 DKK  627.08 DKK

Vælg venligst:  • Model: SKU 2576
Mængde:    

Adidas ACE 17+ Purecontrol FG/AG Magnetic Stormadidas ACE 17+ PureControl er støvlen til de kontrollerende og kreative spillere, der dominerer spillet på banen.
Med ACE 17+ PureControl Magnetic Storm får du en støvle med høj komfort, touch og stabilitet på allerhøjeste niveau. Det er derfor ikke uden grund, at støvlen er det foretrukne valg for stjerner som Paul Pogba, Dele Alli og Ivan Rakitic.
MAGNETIC STORM PACK
Støvlerne er en del af adidas’ særlige Magnetic Storm Pack, der med sit gennemførte mørke design sikrer dig elegance på banen.
INNOVATIV OG SNØRELØS PRIMEKNIT-OVERDEL
adidas har bevaret det vævede Primeknit-materiale i overdelen, der former sig efter din fod og sikrer en fremragende komfort.
Den snøreløse overdel er samtidigt med til at give en helt ren sparkeflade, hvilket yderligere giver et bedre touch på bolden og et renere spark. Støvlens overflade er belagt med adidas' innovative Non Stop Grip-teknologi (NSG), der sikrer et solidt greb på bolden – uanset vejrforholdene.
SUBLIM STØTTE OG PASFORM
For at øge støtten og stabiliteten i støvlerne har adidas' endnu engang anvendt deres Primecut-silhuet. I kombination med et mere komprimeret Techfit-materiale har det resulteret i en soklignende pasform, som nærmest får støvle og fod til at smelte sammen.
Hertil har adidas indlagt Techfit-systemet omkring mellemfoden, der holder foden bedre på plads i støvlen og tilfører den rigtige støtte.
EN YDERSÅL SKABT TIL HURTIGE VENDINGER OG AFSÆT
SprintFrame-ydersålen har fået genvalg på ACE 17+ PureControl Magnetic Storm, der stadigvæk er uhyre let og fleksibel.
I ydersålen har adidas’ integreret det populære Boost-materiale, der frigiver energien fra dine afsæt og hjælper dig fremad på banen.
Der er ligeledes genvalg til GroundCTRL 2.0-knopsystem, der er baseret på elleve koniske/runde knopper. Konstruktionen på knopperne er udviklet til at give spilleren de bedste forudsætninger for at lave de lynhurtige vendinger i banen, der sætter din modstander af.
TILPASNING TIL DINE BEHOV
Til støvlerne medfølger to forskellige indersåler. Dermed kan du selv tilpasse komforten og pasformen i støvlerne, så den matcher bedre med dine behov. Der medfølger desuden en speciel ACE-støvlepose og et særligt skohorn, så støvlerne bliver nemmere at komme ned i.
FG/AG-KNOPSYSTEM
Fodboldstøvlerne er beregnet til spil på almindelige græsbaner samt på kunstgræsbaner.
OBS! adidas gør opmærksomme på at chrome-belægningen på ydersålen kan aftages ved brug.

Cblack/Cblack/Utiblk Adidas Herre Ace 17+ Purecontrol Fg/Ag Magnetic Storm Fodboldstøvler Med Sok i Danmark
Cblack/Cblack/Utiblk Adidas Herre Ace 17+ Purecontrol Fg/Ag Magnetic Storm Fodboldstøvler Med Sok i Danmark
Cblack/Cblack/Utiblk Adidas Herre Ace 17+ Purecontrol Fg/Ag Magnetic Storm Fodboldstøvler Med Sok i Danmark
Cblack/Cblack/Utiblk Adidas Herre Ace 17+ Purecontrol Fg/Ag Magnetic Storm Fodboldstøvler Med Sok i Danmark    Vælg en rangering for denne vare. 1 stjerne er værst og 5 stjerner er bedst.

    NOTE: HTML-tags er ikke tilladt.
    NOTE: Anmeldelser kræver forudgående godkendelse, før de bliver vist