www.hikikomori.eu
Adidas,Nike,Reebok,Salomon,Timberland,Asics
0
 
<

Dk Miracle Plum Casall Dame Long Leg Tights Sale

841.69 DKK  431.99 DKK

Vælg venligst:  • Model: SKU 4240
Mængde:    

Casall Long Leg Tights Super komfortable tights med høj talje og ekstra lange ben. Denne tight giver dig mulighed for at lege lidt med udtrykket. De ekstra lange ben kan enten anvendes sådan at tigten draperes på skinnebenet eller trækkes ned over foden som strømpe i en yogatime. Den høje talje kan også anvendes som den er eller foldes ned, hvis man er mere komfortabel med et lavere snit. For at skabe den utroligt bløde og behagelige fornemmelse som denne tight giver er den i modsætning til til fleste andre tights strikket og ikke vævet.
Strikkede tights er ofte set at være meget gennemsigtige, men den anvendte stikkemetode benyttet her gør at den er langt mere fast i kvaliteten. Materialet er svedtransporterende så man ikke bliver kold under træning og ydermere er den et bevidst valg. Den er lavet af genanvendt polyester og polyamid for at tilbyde et mere miljøvenligt valg. Denne tight er perfekt til yoga, pilates og andre lignende aktiviteter. Produceret i Europa.

Dk Miracle Plum Casall Dame Long Leg Tights Sale    Vælg en rangering for denne vare. 1 stjerne er værst og 5 stjerner er bedst.

    NOTE: HTML-tags er ikke tilladt.
    NOTE: Anmeldelser kræver forudgående godkendelse, før de bliver vist