www.hikikomori.eu
Adidas,Nike,Reebok,Salomon,Timberland,Asics
0
 
<

Hvid/Sort-Electro Nike Herre Tiempo Legend Vi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Online

1,047.93 DKK  543.47 DKK

Vælg venligst:  • Model: SKU 1225
Mængde:    

Nike Tiempo Legend VI FG Motion BlurTiempo Legend VI i den særlige Motion Blur Pack, som er en sand klassiker til spilleren, der foretrækker den høje komfort, bløde kængurulæder og fremragende sparkeegenskaber. Tiempo appellerer til alle slags spiltyper fra den spillende midterforsvar, offensive backs, centrale midtbanespillere, til de offensive kreatører. Derfor benyttes støvlen til dagligt af store stjerner som Sergio Ramos, Francesco Totti og Jerome Boateng.
Overdelen er baseret på en unik kombination af blødt kængurulæder og Nikes eget Kanga Lite materiale. Nike har integreret det syntetiske Kanga Lite omkring hælpartiet, hvilket gør støvlen mere stabil og sikrer et bedre lockdown. På resten af støvlen benyttes kængurulæder i højeste kvalitet, der er utrolig komfortabelt og sørger for et fremragende touch på bolden. Nike har denne gang integreret pløsen i selve overdelen, hvilket giver en renere sparkeflade.
Som noget nyt har Nike tilført en formstøbt hælkappe.
Den nye kappe beskytter bedre imod slag og holder bedre foden på plads, hvilket er med til øge komforten.
Overdelen er beklædt med Nikes ACC (All Conditions Control-teknologi), der giver dig et unikt greb på bolden uanset vejrforhold. Derudover beskytter teknologien mod, at vand trænger ind og gør støvlen tungere. Nike har også givet støvlens indersål en opdatering gennem deres unikke Poron-materiale, som sikrer en fremragende stødabsorbering. Undersiden af indersålen er udstyret med små silikone-prikker, som sikrer, at den holdes på plads og at din fod er godt låst fast i støvlen.
Strategisk placeret knopsystem med en blanding af bløde og afrundede knopper, som sørger for godt afsæt og greb i græsset. Vægt: 249 gram.
FG-knopsystem = til spil på almindelige græsbaner

Hvid/Sort-Electro Nike Herre Tiempo Legend Vi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Online
Hvid/Sort-Electro Nike Herre Tiempo Legend Vi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Online
Hvid/Sort-Electro Nike Herre Tiempo Legend Vi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Online
Hvid/Sort-Electro Nike Herre Tiempo Legend Vi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Online    Vælg en rangering for denne vare. 1 stjerne er værst og 5 stjerner er bedst.

    NOTE: HTML-tags er ikke tilladt.
    NOTE: Anmeldelser kræver forudgående godkendelse, før de bliver vist