www.hikikomori.eu
Adidas,Nike,Reebok,Salomon,Timberland,Asics
0
 
<

Racer Lyserød/Sort-Whi Nike Herre Mercurial Vapor Xi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Udsalg

1,054.89 DKK  550.44 DKK

Vælg venligst:  • Model: SKU 1223
Mængde:    

Nike Mercurial Vapor XI FG Motion BlurMercurial Vapor XI fra Nike i den særlige Motion Blur Pack-udgave.
SKABT TIL AT UDNYTTE DIN MAKSIMALE FART
Mercurial Vapor henvender sig til de fodboldspillere, der foretrækker Mercurial-kollektionen uden Dynamic Fit Collar-ankelkraven og med den syntetiske Teijin-overdel i stedet. Vapor XI har i forhold til Vapor X gennemgået en række ændringer, samtidigt med at Nike har bevaret og optimeret mange af de bærende Mercurial-teknologier.
PRÆCISION OG KOMFORT MED TEIJIN-OVERDEL
Den optimerede Teijin-overdel på Vapor XI er baseret på et tyndt syntetisk mikrofiber-materiale, som har været anvendt i Mercurial-kollektionen siden nogle af de tidligste udgaver i serien.
Materialet er nemlig både ekstremt let og fleksibelt, hvilket gør overdelen meget komfortabel og giver det tætte og barfodsagtige touch på bolden som Mercurial-serien er blevet kendt for.
I forlængelse heraf sørger de integrerede riller i overdelen for at bedre og mere præcist touch på bolden.
GODT GREB I ALT SLAGS VEJR
Overfladen er belagt med Nikes All Conditions Control-teknologi, der er udviklet til at kunne give et solidt greb på bolden – uanset vejrforholdene.
OPTIMERET LOCKDOWN
På Vapor XI har Nike fastgjort pløsen til støvlekonstruktionen, hvilket giver en ekstra responsiv støvle. Når du spænder snørebåndene, justerer du nemlig hele skoens tyngde, hvorved du skaber et optimalt lockdown til hurtige retningsskift.
LETTERE YDERSÅL
En anden markant egenskab ved Mercurial Vapor XI er ydersålen, der er omkring 40 % lettere end Vapor X-modellens karbon-ydersål.
Ydersålen på Vapor XI er produceret i et ultralet nylon-materiale, som nu kun består af ét enkelt lag.
Den nye ydersål er anatomisk og formet efter fodens kurve. Den medvirker til en bedre og mere naturlig komfort. Der er desuden en split-toe-funktion i sålen omkring forfoden, hvor sålen er mere fleksibel.
UDVIKLET KNOPSYSTEM
Knopsystemet på Vapor XI består af et nyt knopsystem, der er skabt til at kunne give høj acceleration og hurtige retningsskift. Efter en omfattende analyse kom Nike frem til dette knopsystem, hvor knopperne har fået en ny form og konstruktion i forhold til tidligere udgaver.
Mercurial-kollektionen har altid været kendetegnet ved et knopsystem med et stærkt greb i græsset og en høj fart – det får du også på Vapor XI.
OM MERCURIAL
Mercurial er en af markedets bedste og mest populære speedstøvler. Siden den første version blev lanceret tilbage i 1998, har Nike gradvist ændret og forbedret den ikoniske Mercurial-kollektion, der i dag benyttes af stjerner som Eden Hazard, Neymar og Willian.
FG-KNOPSYSTEM
Fodboldstøvlerne er beregnet til spil på almindelige græsbaner.

Racer Lyserød/Sort-Whi Nike Herre Mercurial Vapor Xi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Udsalg
Racer Lyserød/Sort-Whi Nike Herre Mercurial Vapor Xi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Udsalg
Racer Lyserød/Sort-Whi Nike Herre Mercurial Vapor Xi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Udsalg
Racer Lyserød/Sort-Whi Nike Herre Mercurial Vapor Xi Fg Motion Blur Fodboldstøvler Udsalg    Vælg en rangering for denne vare. 1 stjerne er værst og 5 stjerner er bedst.

    NOTE: HTML-tags er ikke tilladt.
    NOTE: Anmeldelser kræver forudgående godkendelse, før de bliver vist